Alkuperäinen Guns N’ Roses tekee paluun!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Guns N’ Roses on yksi legendaarisimmista hard rock -yhtyeistä. Bändin alkuperäiseen kokoonpanoon kuuluneet laulaja Axl Rose ja kitaristi Slash tekivät hiljattain sovinnon. Huhumylly paluusta lähti käyntiin.

Samaan aikaan miesten sovinnon kanssa Guns N’ Rosesin silloinen kitaristi D.J. Ashba kertoi lopettaneensa soittamisen bändin riveissä. Lisäksi yhtyeen nettisivut ovat olleet jo pitkään päivityksen alla. Nyt julkisuuteen on kerrottu, että Slashin tähdittämä Guns N’ Roses nähtäisiin ehkäpä lavalla jo ensi kevään Coachella Music & Arts Festivaleilla.

Huhtikuussa järjestettävän festarikeikan jälkeen bändin on tarkoitus kiertää 25 Pohjois-Amerikan osavaltiota. Billboardin mukaan keikkalippujen hinat nousevat yli 250 euron. Kyseessä olisi ensimmäinen kerta 12 vuoteen, kun Slash ja Axl esiintyvät samalla lavalla samaan aikaan.