Kuuro mies pelasti peuran jäisestä vedestä – jakoi koskettavan videon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Steve Peterson -miminen mies oli ajamassa jäätyneen joen ohi, kun hän huomasi jotain outoa. Pian selvisi, että nuori peura oli tippunut hyiseen veteen jään läpi, eikä päässyt omin voimin pois pulasta. Peterson pysäytti autonsa ja meni auttamaan eläimen pois vedestä.

Kuuro mies kuvasi jälkikäteen videon, jossa hän kertoo tilanteesta kameralle viittomakielellä. Video jaettiin myöhemmin Reddit-sivustolla, jossa Petersonin perheystävä käänsi miehen viittomakielen englanniksi.

– Tunsin tarvetta auttaa eläintä, joten pysäytin auton, vaelsin metsikön läpi ja ryömin jäälle. Käytin köyttä auttaakseni peuran pois avannosta. Olen niin onnellinen, että eläin on turvassa. Nyt meidän täytyy löytää sen emo, Steve Peterson paljasti videolla.

– Kutsun peuraa Neiti Jääjoeksi. Sillä on varmasti erittäin kylmä. Olen niin iloinen, että eläin selvisi, mies jatkoi.

Deaf man pets a frozen deer that he just saved from an icy death from cj on Vimeo.