1-vuotias North West asteli tuhansien eurojen arvoisessa turkissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kim Kardashianin ja Kanye Westin silmäterä North West on lähipiirin mukaan itsetietoinen pikkuneiti. Luksuselämästä nauttiva kaksivuotias kuuluu maailman seuratuimpien lasten joukkoon. Nyt hän asteli New Yorkissa turkki päällä.

Kerroimme taannoin, että Northin vaatekaapin sisällön arvo lähenteli hänen ensimmäisenä elinvuotenaan miljoonaa dollaria. Nyt pikkuneiti on astellut Ison Omenan kaduilla 3.500 dollarin arvoinen takki päällään. Kim Kardashian julkaisi lapsestaan kuvan Instagramiin.

Yksivuotiaan vaatekaapissa on hänelle henkilökohtaisesti räätälöityjä luomuksia Givenchyltä, Guccilta ja Louis Vuittonilta. Pikkutytöllä on jopa oma Karl Lagerfeldin suunnittelema turkki, jonka arvo on huikeat 20.000 dollaria. Korukokoelma nousee puolestaan miljoonien dollarien arvoiseksi.