Talviflunssa yllätti? Kuutti aivasteli hiekkarannalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Luontokuvaaja Melissa Nolan oli hakeutunut hylkeiden ja kuuttien valtaamalle rannalle Norfolkissa, Britanniassa. Rannalla löhöillyt kuutti kiinnitti pian kuvaajan huomion ja se lähestyi eläintä varoen.

Nolan on julkaissut netissä lyhyen videon kuutista, joka paistatteli päiväänsä rannalla. Kesken kuvaustuokion kuutti sai yllättäen aivastuskohtauksen. Pienen hylkeen pärskimisestä ei meinannut tulla loppua. Video osoittaa, että kuutit ovat sööttejä jopa aivastellessaan.

Melissa Nolan kertoi Daily Mail -lehdelle saaneensa paljon mielenkiintoista kuvamateriaalia rannalta. Kuvaaja huomasi, että hylkeet kommunikoivat toistensa kanssa ilahduttavalla tavalla. Hänen mukaansa hylkeet olivat leikkisällä tuulella ja ne läpsivät eviään yhteen ja jotkut niistä jopa vaikuttivat nauravan toisilleen. Aivan kuten ihmistenkin yhteisöissä, myös hylkeiden joukossa näytti olevan muutamia vitsiniekkoja, jotka hauskuuttivat muita.