Mies heitti teetä ilmaan 40 asteen pakkasessa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalainen ammattivalokuvaaja Michael H. Davies on onnistunut ottamaan henkeasalpaavan upean kuvan hyytävän kylmissä olosuhteissa. Pohjois-Kanadassa napapiirin leveysasteella Pangnirtungissa asuva Michael oli havahtunut auringon laskemiseen puolen päivän jälkeen ja päätti hypätä autoonsa.

Yhdessä ystävänsä Markus Siivolan kanssa mies ajoi läheisen vuoren huipulle ottamaan kuvia auringonlaskusta. Sitten kaksikko sai hyvän idean. Michael halusi saada kuviin efektin, joka paljastaisi talven kylmyyden lämminsävyisten auringonsäteiden keskellä.

Lopputulos onkin historiaa. Michael H. Davies on päivittänyt upean kuvan nettisivuilleen, jossa on muitakin vakuuttavia luonto-, maisema- ja muotokuvia. Davies kertoi Huffington Post Canada -lehdelle, että mikäli he olisivat olleet minuuttiakaan myöhemmin vuoren huipulla, ei kuva olisi onnistunut.

Lukemattomien muiden tavoin tamperelaiset Erno Holmberg ja Mikko Alajoki testasivat miten yhdistelmä toimii. Miesten julkaisemilta videoilta saadaan huomata, että tulos oli jälleen kerran kaunista katsottavaa.

Pitihän se kokkeilla ❄? #hotwater #lumitykki #frozen #sunrise

Kuva, jonka Mira Ollikainen (@mirapauliinaa) julkaisi

Test shooting before the sun arrives at the 21st of January! ??

Kuva, jonka Christina Gjertsen (@fotografeen) julkaisi

Tanssii enkelten kanssa. Dances with Angels. #enkelit #angels #hotwater

Kuva, jonka Erkki Lampén (@erkkilampen) julkaisi