Seksikäs tuulahdus Karibialta: Paris Hiltonin lomakuvat nettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

DJ-tähtenä ja hotelliperijättärenä tunnettu Paris Hilton on julkaissut netissä ihastuttavia kuvia Karibian lomaltaan. Kaunotar oli nauttimassa paratiisin auringosta yhdessä sisarensa Nicki Hiltonin kanssa.

Tähtösen julkaisemat kuvat ovat saaneet Parisin fanit villiintymään. Muutamissa kuvissa Dj-tähti poseerasi punaiseen uimapukuun pukeutuneena paljastaen upeat muotonsa. Söötit sydämenmuotoiset aurinkolasit kruunasivat kaunottaren rantatyylin.

Parisin seurassa ollut Nicky ei jäänyt siskonsa varjoon, sillä hän sädehti upeasti kaksikon yhteiskuvissa. Nicky Hilton meni hiljattain naimisiin kuuluisan pankkiirisuvun perijän James Rothschildin kanssa.

Daily Mail -lehden mukaan James on todennäköisesti ollut siskosten kanssa Karibialla, vaikka häntä ei kuvissa näykään. Heijastus Parisin aurinkolaseista kuitenkin paljastaa, että heidän seurueeseensa kuului myös miespuolinen jäsen.

#Happiness in #Paradise. ☀️⛴?⚓️?

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

#LifeisBeautiful ❤️

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

#ChillinginParadise ? #LovingLife

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi

Sisters in Paradise. ☀️????

Kuva, jonka Paris Hilton (@parishilton) julkaisi