Jason Derulo pokasi Daphne Joyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti 50 Cent yllätti taannoin faninsa paljastamalla olevansa toisenkin lapsen isä. Fifty julkaisi verkossa valokuvia pojastaan Sire Jacksonista, jonka äiti on Daphne Joy. Sittemmin naisesta on tullut julkkistähti, jota paparazzit seuraavat tiiviisti.

Nykyisin Daphne seurustelee poptähti Jason Derulon kanssa, ja nyt heidät kuvattiin viettämässä aurinkoista vapaapäivää rannalla yhdessä. Uusivuosi nimittäin vaihtui Miamissa, jossa Joy poseerasi rannalla melko niukoissa bikineissä.

Daphne Joy ja 50 Cent seurustelivat aikoinaan jonkin aikaa. Valokuvissa räppäri-isä ja hänen poikansa poseerasivat kuvissa tyylikkäästi vierekkäin, joten 50 Cent ei ainakaan halua enää salailla jälkikasvuaan. Aika näyttää tuleeko pojasta vielä joskus artisti isänsä tavoin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash