Mies esitteli uutta Bemariaan – ei mennyt ihan putkeen

Autot Viihdeuutiset · Annika Kela

Uudesta autostaan ylpeä amerikkalaismies oli soittanut ystävänsä koolle esitelläkseen heille uutta menopeliään. Parkkipaikalle saapuneet kaverukset käynnistivät kameransa miehen kurvattua BMW:llä pihaan.

Oven avattuaan, autoilija ennätti sanoa: ”Tadaa”, ennen kuin hän huomasi olevansa autossa jumissa. Ystävykset alkoivat nauraa, kun he huomasivat, ettei kuski päässyt autostaan ulos. Autoilija kääntyili penkissä ja yritti tarttua oven pielistä kiinni ottaakseen tukea.

Suurikokoinen kuski ei meinannut millään päästä ulos BMW:stään ja hän joutui ponnistelemaan päästäkseen ylös, Mirror-lehdessä todetaan. Kaverukset pitivät näkyä liian hauskana mennäkseen auttamaan kuskia. Vaikuttaisi siltä, että amerikkalaismiehen urheilullinen menopeli oli myös tarkoitettu hieman urheilullisemmalle kuskille.