Perhe heräsi outoihin ääniin – olohuoneesta paljastui mykistävä näky

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs perhe sai kokea melko mielenkiintoisen herätyksen, kun he olivat yksi aamu kuulleet olohuoneestaan kovaäänistä kolinaa. Kun isäntä oli mennyt katsomaan mikä metelin aiheuttaa, hän oli huomannut peloissaan olevan peuran juoksentelevan hätääntyneenä ympäri olohuonetta.

Kun mies oli tullut olohuoneeseen, peura juoksenteli peloissaan ympäri olohuonetta ja törmäili samalla huonekaluihin. Peura oli juossut taloon sisälle ikkunan läpi. Peura yritti päästä ulos lasioven läpi iskemällä itsensä siihen useaan otteeseen.

Mies sai lopulta avattua lasioven, jolloin peura juoksi huimaa vauhtia avonaisesta ovesta ulos. Peura oli ehtinyt aiheuttamaan melkoisen sotkun olohuoneessa törmäilemällä huonekaluihin, pudottelemalla tavaroita ja kaataen hädissään myös perheen olohuonetta koristaneen joulukuusen.