Taapero huijasi vanhempiaan – ilme paljasti totuuden

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Vanhemmat oppivat tietämään todella aikaisessa vaiheessa, minkälainen heidän pikkuisensa ilme on silloin kun hän ponnistaa isoa hätää vaippaansa. Eräs taapero yritti kuitenkin juksata vanhempiaan viimeiseen asti ja peitellä tarpeidensa tekohetkeä, mikä ei onnistunut alkuunkaan.

Vanhemmat ovat kuvanneet taaperoaan videolle, minkä aikana he ovat huomanneet, että pikkuinen on alkanut kakkaamaan. Vanhemmat kysyvät lapselta muutamaan otteeseen, että tuleeko häneltä kakka, mutta lapsi vastaa ponnisteluidensa keskeltä aina kieltävästi.

Lapsi pitää pöydän kannesta kiinni samalla kun hän ponnistaa päivänselvästi kakkaa. Vanhempia huvittaa lapsen hauskat ilmeet, joista huolimatta taapero yrittää viimeiseen asti vakuutella, että mitään ei tapahtunut.