Lentokoneesta löytyi ylimääräinen kännykkä – nousu keskeytettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Turkish Airlines -lentoyhtiön lento Mumbaista Istanbuliin on keskeytynyt koneesta löytyneen ylimääräisen matkapuhelimen takia. Matkustajakone oli ehtinyt kiitoradalle, kun kapteeni sai käskyn keskeyttää lennon.

Hindustan Times -lehden mukaan penkkien välistä oli löytynyt matkapuhelin, joka ei kuulunut kenellekään matkustajista tai henkilökunnasta. Matkustamohenkilökunta tiesi matkapuhelimen olevan turvallisuusriski ja he ilmoittivat asiasta viranomaisille.

Lennonjohto ohjeisti kapteenia keskeyttämään lennon ja ohjaamaan koneen etäiselle turvallisuusvyöhykkeelle. Neljä tuntia lennon keskeyttämisen jälkeen matkustajakone sai lopulta luvan lähteä ja kone laskeutui myöhemmin turvallisesti Istanbulin kentälle.