Peura piti metsästäjää pilkkanaan – juoksenteli aivan nenän edestä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa rohkea kettu tuli metsästäjän luo kuin se olisi pyytänyt miestä olemaan ampumatta sitä. Tällä kerralla yksi rohkea peura leikki metsästäjän kustannuksella juostessaan miehen ohi edestakaisin.

YouTube-videolla nähdään hauska video peurametsälle lähteneestä miehestä, joka ei pysty ampumaan nopeaa peuraa. Peura näyttää pilailevan metsästäjän kustannuksella sillä se juoksee metsästä esiin ja miehen ohi monta kertaa. Metsästäjän mukana ollut kaveri kuvasi tilannetta eikä voinut olla naureskelematta hitaalle ystävälleen.

Metsästäjä valittaa, että ei pysty ampumaan, koska peura on niin nopea juoksemaan. Peura kirmaa monta kertaa miehen ohi ja saa ampujan vain ihmettelemään mitä hänen silmien edessään oikein tapahtuu. Miehen reagointikyky ja näkö taitavat myös eläinten onneksi olla jo hieman heikentyneet.