Jäätävän upea näky! Suomalaiset heittävät vettä ilmaan paukkupakkasilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Uutisoimme äskettäin upeasta valokuvasta, jossa ammattivalokuvaaja heitti ilmaan teevettä sillä seurauksella, että tilanteesta saatiin ikuistettua yksi vuoden upeimmista valokuvista. Tänään monet suomalaiset ovat nauttineet paukkupakkasista toistamalla saman tempun eri puolilla maata.

Stara esittelee nyt pari tyylikästä videota, joissa nähdään miten harvinaisen kova pakkanen ja kiehuvan kuuma vesi sopivat yhteen. Lukemattomien muiden tavoin tamperelaiset Erno Holmberg ja Mikko Alajoki testasivat miten yhdistelmä toimii. Miesten julkaisemilta videoilta saadaan huomata, että tulos oli jälleen kerran kaunista katsottavaa.

Pitihän se kokkeilla ❄? #hotwater #lumitykki #frozen #sunrise

Kuva, jonka Mira Ollikainen (@mirapauliinaa) julkaisi

Test shooting before the sun arrives at the 21st of January! ??

Kuva, jonka Christina Gjertsen (@fotografeen) julkaisi

Tanssii enkelten kanssa. Dances with Angels. #enkelit #angels #hotwater

Kuva, jonka Erkki Lampén (@erkkilampen) julkaisi

Tässä vielä Michael H. Daviesin edellä mainittu kuvahitti.