Flirttaileminen on taitolaji – tässä vinkit onnistumiseen

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Flirttaileminen tulee joillekin ihmisille luonnostaan, mutta kaikki eivät pysty näyttämään kiinnostustaan ilman, että he vaivaantuvat ja saavat kielensä solmuun. Moni ujo nainen voi jäädä odottelemaan sitä, että mies tekisi aloitteen.

Tämä ei kuitenkaan kannata sillä myös miehet voivat olla ujoja lähestymään, jolloin keskustelu voi pahimmassa tapauksessa jäädä kokonaan avaamatta. Your Tango -sivusto on kertonut hyviä vinkkejä naisille, jotka voivat ohjeiden rohkaisemina oppia lähestymään entistä rennommin miehiä. Flirttailu alkaa siitä, että nainen ylipäätään lähestyy miestä.

Oli alkurepliikki mikä tahansa se yleensä toimii, koska useimmat miehet ovat ylipäätään otettuja siitä, että nainen tulee heille puhumaan. Lähestymisen jälkeen miestä tulee katsoa silmiin ja tervehtiä. Tämän jälkeen hänelle voi kertoa jonkin valmiiksi mietityn kohteliaisuuden, joka liittyy esimerkiksi hänen pukeutumiseensa tai johonkin, mitä hän on aiemmin osoittanut tekevänsä hyvin.

Toiminnan kehuminen toimii etenkin silloin, kun kyse on ollut jostakin työympäristöön sijoittuvasta onnistumisesta. Keskustelun avaukseksi voi myös miettiä valmiiksi jonkin hauskan tilanteeseen tai tapaamispaikkaan liittyvän kysymyksen, jonka avulla miehen saa miettimään. Keskustelua ohjatakseen nainen voi myös aloittaa sen kertomalla jonkin asian, jonka itse tietää, ja kysyä sen jälkeen miehen mielipidettä siihen.

Näin keskustelu pysyy aiheessa, jossa nainen tuntee olonsa mahdollisimman rennoksi. Naisen kannattaa hymyillä miehelle keskustelun aikana ja osoittaa tällä tavoin viihtyvänsä hänen seurassaan.