Fordin uutuus kuin Batmanista: Autonrengas muuttuu ajettavaksi yksipyöräiseksi!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Dark Knight -elokuvassa nähtiin kohtaus, jossa Batman pakenee tuhoutuvasta autostaan siitä irtautuvan moottoripyörän päällä. Nyt autovalmistaja Ford on patentoinut hieman samankaltaisen tosielämän keksinnön.

Tulevan Ford-mallin toisen takarenkaan pystyisi halutessaan irrottamaan, jolloin se toimisi itsenäisenä yksipyöräisenä kulkuneuvona. Keksinnön perusideaa esitellään Youtuben PatentYogi-kanavan tuoreella videolla.

Fordin yksipyöräisellä ajeleminen ei näytä ehkä yhtä upealta kuin Bat-pyörällä pois Batmobilesta kaahailu, mutta idea on jokseenkin samanlainen kuin suositussa elokuvassa. Tech Times -sivuston mukaan yksipyöräinen on varustettu omalla sähkömoottorilla, akulla ja penkillä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.