Leonardo DiCaprio nauroi Gagan voitolle – reaktio tyrmistyttää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Golden Globe Awards -gaalassa palkittiin viime vuoden parhaat elokuva- ja televisioalan tekijät ja näyttelijät. Televisiolähetyksen välityksellä katsojat pystyivät aistimaan palkintogaalan tunnelmaa seuraamalla voittajien herkistyneitä reaktioita ja häviäjien pettyneitä taputuksia.

Tänä vuonna Leonardo DiCaprion reaktio kiinnitti monien huomion, kun häntä näytti jostain syystä huvittavan Lady Gagan voittaminen. Lady Gaga voitti ensimmäisen Golden Globe -palkintonsa, jonka hän sai roolistaan American Horror Story: Hotel -elokuvassa.

Ehdokkuus oli näyttelijäksi ryhtyneen laulajan ensimmäinen, minkä vuoksi parhaan näyttelijättären pystin voittaminen sai naisen herkistymään. Leonardo DiCapriota naisen voittaminen näytti kuitenkin huvittavan.

Sosiaalisessa mediassa leviää lyhyt videopätkä siitä, miten Leonardo DiCaprio reagoi Gagan voittamiseen. DiCaprio naureskelee pöydässään, kunnes Gaga kävelee hänen ohitseen lavaa kohti. DiCaprio pelästyy naisen kävellessä hänen takaansa ja miehen ilme vaikuttaa siltä, että hän ei välttämättä ottanut naisen voittamista kovinkaan vakavasti.