Sinunko autosi jäässä? Katso ensin tämä valokuva!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Talvi on saattanut tänä vuonna tulla hieman myöhässä, mutta monissa maissa lumesta ja kylmistä säistä on saatu nauttia kuitenkin jo sen verran, että leuto alkutalvi on ehtinyt unohtumaan. Nyt uutisissa leviää uskomaton kuva jääveistokseksi muuttuneesta autosta, jonka omistaja oli parkkeerannut järven viereen.

Mies oli parkkeerannut autonsa ABC News -uutisten mukaan Buffalon lähellä sijaitsevan Lake Erie -järven viereen. Kun hän oli tullut hakemaan autoaan, häntä odottikin melkoinen näky. Auto oli muuttunut suureksi näyttäväksi jääpatsaaksi paksun ja kiiltävän jääkerroksen peittämänä.

Alueella oli riehunut kova tuuli, minkä vuoksi järvi oli puskenut jäisiä aaltoja rantaa kohti. Aallon roiskeet olivat kastelleet auton ja jäätyneet auton päälle kerroksittain. Lopulta auton päälle oli muodostunut niin paksu kerros jäätä, että se sai auton näyttämään vahingon sijaan tarkasti veistetyltä jääpatsaalta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.