Video: Autoilija liikenteessä ilman toista eturengasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kojelautakameroiden yleistymisen myötä verkossa nähdään jatkuvasti videoita erikoisesta ja toisinaan vaarallisestakin liikennekäyttäytymisestä. Facebookin Dash Cam Owners Australia -sivulla jaetulla videolla tavataan kuski, joka ei ole antanut toisen eturenkaan puuttumisen hidastaa automatkaansa.

Australin Brisbanessa kuvatulla videolla paikallinen perhe seuraa kuljettajaa, joka yrittää sinnikkäästi ajaa kolmipyöräisellä autolla. Ajoneuvon toinen eturengas puuttuu, ja auto jättää jälkeensä tiehen iskeytyviä kipinöitä.

Daily Mail -lehden mukaan viranomaiset ovat sittemmin tavoittaneet holtittoman kuskin. 53-vuotias mies oli tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Kuljettajan auto on sittemmin takavarikoitu poliisin toimesta.

North side of BrisbaneYes the police were called….. Courtesy Darrenhttp://dashcamownersaus.com.au/

Julkaissut Dash Cam Owners Australia 9. tammikuuta 2016

Katso video tästä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.