Khloe Kardashianista tuli omaishoitaja – hoitaa ex-miestä ja veljeä kotonaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Televisiosta tuttu Khloe Kardashian on päättänyt ottaa ex-miehensä Lamar Odomin luokseen asumaan, sillä mies toipuu parhaillaan viime syksynä tapahtuneesta yliannostuksestaan. Khloen ajatuksena on auttaa Lamarin avulla myös päihderiippuvaista veljeään Rob Kardashiania.

Hollywood Life uutisoi, että NBA-tähti Lamar Odom olisi vihdoinkin päässyt pois sairaalasta ja asettunut rikkaan perijätär Khloe Kardashianin luokse asumaan. Tilanteesta tekee kummallisen se, että Khloe ja Lamar ovat olleet erossa jo muutaman vuoden ajan. Vielä omituisempaa on se, että myös Khloen moniongelmainen Rob-veli on asettunut siskonsa nurkkiin asumaan.

Toisin sanoen Khloe on muuttanut kotinsa epäviralliseksi hoitolaksi, jossa molemmat potilaat auttavat toisiaan. Robin ja Lamarin yhteisestä selviytymistarinasta on jo viitteitä, sillä koripallotähti on saanut ylipainoisen Robin liikkeelle, ja he viettävät runsaasti aikaa keskenään. He ovat ystäviä vuosien takaa.

Täyskäännöksen elämässään tehnyt Khloe Kardashian on nykyisin hyväkuntoinen ja henkisesti tasapainoinen nainen. Hän on saanut televisiosta oman muodonmuutoksiin keskittyvän sarjan. E!-kanavalla Yhdysvalloissa esitettävä ohjelma tekee osallistujille kokonaisvaltaisia ulkonäön ja hyvinvoinnin parantamisoperaatoita. Sarjan nimi on Revenge Body, ja ideana on, että 31-vuotias seurapiirijulkkis koulii tavallisista ihmisistä menestyviä ja motivoituneita.