Lainatulla kaupunkipyörällä Yhdysvaltojen haki – upea reissu Instagramissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkissa asuva Jeffrey Tanenhaus kaipasi elämäänsä muutosta, ja niinpä hän päätti lähteä tavanomaista pidemmälle pyöräreissulla. Miehen tavoitteena on matkustaa New Yorkista Kaliforniaan CitiBike-kaupunkipyörällä.

CitiBike on kaupunkipyöräjärjestelmä, joka lainaa New Yorkin asukkaille yhteiseksi tarkoitettuja polkupyöriä. Järjestelmää ei ole suunniteltu Tanenhausin matkan tyylisiin tempauksiin. Mies aikoo kuitenkin maksaa kiltisti 1.200 dollarin sakot, jotka pyörän lainaaja saa mikäli hän ei palauta ajoneuvoa 24 tunnin kuluessa.

Miehen matka on kestänyt viiden kuukauden ajan. The Guardian -lehden mukaan Jeffrey Tananhaus ei ole tosin ajanut pyörällä aivan koko matkaa. CitiBike-polkupyörällä tehtyä matkaa on kuitenkin ehtinyt kerääntyä jo 4.715 kilometrin verran. Tananhausin reissua päästään seuraamaan miehen Instagram-tilillä. Mashable-sivuston mukaan matkaa määränpäänä toimivaan Kalifornian Santa Monicaan on enää 88 kilometria.

Now ent'ring #louisville #kentucky, my 10th state! #citibike #bikenyc #bikeshare #bigfourbridge #countribike

Kuva, jonka Jeffrey Tanenhaus (@countribike) julkaisi