Miljonääri osti Pablo Escobarin ökylukaalin – etsii nyt rahakätköjä!

Lux · Annika Kela

Maailman tunnetuimman huumekeisarin entisen luksusasunnon ostanut miljonääri on paljastanut, että hän on lähes vuoden ajan etsinyt tontilta ja asunnosta rahakätköjä. Pablo Escobarilla oli nimittäin tapana piilotella huumerahoja eripuolille Kolumbiaa ja Yhdysvaltoja ollessaan menestyksensä huipulla.

Christian de Berdouare osti Pablo Escobarille kuuluneen ökylukaalin Miamista vuonna 2014. Uusi omistaja kertoi, että hän suunnitteli rakennuttavansa tontille uuden talon, mutta ennen sitä, hän päätti tutkia lukaalin ja sen tontin läpikotaisin.

Miljonääri on käyttänyt pienen omaisuuden siihen, että tonttia ja taloa on tutkittu erilaisin paljastimin. Maaperää on tutkittu muun muassa ääniluotaimilla ja metallinpaljastimilla. Asunnon seinät on revitty irti ja mahdollisia rahapiiloja on etsitty kaikin mahdollisin keinoin. Daily Mail -lehden mukaan De Berodouare on varma, että Escobar on jemmannut aarteita myös hänen ostamaansa asuntoon.

Pablolle kuulunut asunto vaihtoi omistajaa 10 miljoonan dollarin hintaan. Christian aikoo purkaa tontilla olevan lukaalin ja rakentaa sen tilalle uuden ökykartanon. Jää nähtäväksi löytääkö uusi omistaja tontiltaan Pablolle kuuluvia rahoja tai aarteita.