Nautiskelijan juoksukilpailu – taukopaikalla viinejä ja pikkusuolaista

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monissa kaupungeissa järjestetään pubikierroksia, joissa ryhmä käy yhden illan aikana useammassa ravintolassa. Kun pubikierros ja juoksutapahtuma yhdistetään, saadaan lopputulokseksi Wineathlon, joka on juoksutapahtuma monen lisämotivaatiota kaipaavan henkilön mieleen.

Englannissa Glasgowssa järjestetään tänä syksynä hauska juoksutapahtuma Wineathlon. Wineathlonissa osallistujat juoksevat kymmenen kilometrin reitin, jonka varrella on kolme pysähdyspaikkaa. Pysähdyspaikoilla tarjoillaan pientä purtavaa ja maistiaisia erilaisista viineistä, joita juoksijat voivat halutessaan ostaa juoksun jälkeen maaliviivan tuntumasta.

Wineathlon-juoksutapahtumaan on ilmoittautunut ennakkoon jo satoja juoksijoita, jotka odottavat innokkaina uudenlaisen konseptin kokeilemista. Tavallista juoksutapahtumaa iloisempi Wineathlon järjestetään 24. syyskuuta. Osallistujien tulee alkoholitarjoilun vuoksi olla yli 18-vuotiaita.

IMG_1204

IMG_1217

Kuva Wineathlon Flickr