Autovaras iski huoltamolla – kuskin huima ninjapotku pelasti auton

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Youtubessa levinneellä videolla videolla päästään seuraamaan uskomatonta tilannetta, jossa autonomistaja onnistui ninjamaisilla taidoillaan estämään ajoneuvonsa varastamisen. Tilanne tapahtui Australian Darwinissa marraskuussa 2015.

Turvakameran tallentamalla videolla nähdään, kuinka kuljettaja kävelee pois autoltaan kohti huoltoasemaa. Tässä vaiheessa varas hiippailee kohti kulkuneuvoa, hyppää sisään ja lähtee ajamaan poispäin.

Varkaan suunnitelma kokee yllättävän takaiskun, kun auton omistaja huomaa hänet. Uskomattomin refleksein hän juoksee kohti autoa ja suorittaa ninjamaisen potkun auton ikkunasta sisään. Kuljettaja ryömii liikkuvan auton ikkunasta sisään, ja hetken päästä varas nähdään juoksemassa pakoon kauempana.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.