Mies kosi joka päivä 149 päivää ennen tulosta – kuvasi jokaisen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ray Smith oli päättänyt kosia tyttöystäväänsä Claire Bramleyta ja miettinyt kesästä 2015 lähtien, miten hän voisi sen tehdä. Mies päätti kirjoittaa kosinnan pieneen korttiin, jonka kanssa hän poseerasi kaikissa pariskunnan ottamissa yhteiskuvissa heinäkuusta lähtien ilman, että Clairella oli mitään aavistusta.

Claire olisi voinut huomata minkä tahansa kuvan kohdalla, että miehellä on kädessään kortti, jossa hän kosii naista. Ehti kulua kuitenkin kuukausia, ennen kuin mies päätti viimein kosia tyttöystäväänsä sanallisesti, koska nainen ei ollut nähnyt kosintaa yhdenkään kuvan kohdalla.

Vasta 149. kosinta tuotti tulosta ja Claire vastasi miehelleen myöntävästi. Ray on lisännyt YouTube-kanavalleen videon, jossa jokainen kysymyksen kera otettu kuva on nähtävillä. Claire on ollut varmasti otettu huomattuaan, että mies on ajatellut kosintaa jo pitkään ennen kuin kysyi viimein 25. joulukuuta naiselta kysymyksen suoraan.