Ylisuojeleva isäpuoli puukotti poikaystävää – passitettiin vankilaan

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Isät suojelevat tyttölapsiaan viimeiseen hengenvetoon saakka. Osa on huhupuheiden mukaan varustanut asekaappinsa näön vuoksi hopealuodeilla, joissa lukee: ”Good Bye!”. Vaikka ylisuojelevat isät heltyvät yleensä tyttären rakkauden edessä, on eräs heistä mennyt todella pitkälle.

Brittiläinen Anthony Osmond puukotti tytärpuolensa uutta Gareth Jones -nimistä poikaystävää rintaan, koska ei pitänyt poikakaverista. Parikymppinen Oasis-tyttö oli halunnut pitää suhteen salassa ylisuojelevan isäpuolensa vuoksi, mutta valitettavasti Anthony-isä sai tietää asiasta. Seuraukset olivat kohtalokkaat.

Isäpuoli oli lähettänyt poikaystävälle ensin viestin, jossa hän uhkasi tappaa nuoren miehen. Sen jälkeen hän oli mennyt paikalliseen pubiin keittiöveitsen kera ja puukottanut Garethia rintaan. Poikaystävä selvisi hyökkäyksestä hengissä vaikean leikkauksen avulla, ja isäpuoli on toimitettu vankilaan 2,5 vuodeksi, Mirror-lehti uutisoi.