Masturbointikoppi ilmestyi Manhattanille: ”Toivomme miesten nauttivan”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

New Yorkin Manhattanille, 28th Streetin ja 5th Avenuen kulmaan on ilmestynyt vanhan ajan puhelinkioskeja muistuttava koppi. Puhelujen soittamisen sijaan koppi on kuitenkin tarkoitettu hieman toisenlaisten askareiden hoitamiseen.

Seksivälineitä valmistava Hot Octopuss on turnout keskelle New Yorkia GuyFi-nimen saaneen masturbointikopin. Kopin verhon takaa löytyy kannettava tietokone ja tuoli, jotka on tarkoitettu paineiden päästämistä varten. Yhtiön mukaan koppi on suunniteltu erityisesti miehille, jotka kaipaavat helpotusta stressaavien työpäivien aikana.

– Hot Octopuss pyrkii etsimään uusia keinoja parantaa jokapäiväistä elämää ja uskomme saavuttaneemme sen uudella GuyFi-kopillamme. Toivomme kaupungin miesten nauttivan luomastamme tilasta haluamallaan tavalla, Hot Octopussin toinen perustaja Adam Lewis kuvailee lehdistötiedotteessa.

– Kopin käyttö on täysin ilmaista. Toivomme teidän vain kiittävän meitä siinä vaiheessa, kun saatte ylennyksen, tiedote jatkuu.

New Yorkin asukkaiden nähtäväksi jää, kuinka suosittu masturbointikopista tulee, ja kuinka paljon käyttäjistä tulee olemaan yhtiön kohdeyleisöksi tarkoittamia työssäkäyviä miehiä. On myös epäselvää, suunnitteleeko yhtiö tuovansa erillisiä masturbointikoppeja myös kaupungin naisten käyttöön.