Fanin unelma toteutui – seurustelee Disney-idolinsa kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monilla nuorilla tähdillä on lähes pakkomielteisiä faneja, joiden toiveena on päästä seurustelemaan kaukoihastuksensa kanssa. Disney-tähti Jake T. Austinin superfanille tästä fantasiasta tuli todellisuutta.

Daniel Caesar lähetti ensimmäisen twiittinsä Disney-kanavan Waverly Placen velhot -sarjasta julkisuuteen nousseelle Jake T. Austinille vuonna 2009. Siitä lähtien hän on twiitannut näyttelijälle rakkaudentunnustuksia lähes päivittäin.

Daniel tapasi Jaken vuonna 2011 Planet Hollywood -ravintolassa New Yorkissa. Daily Mail -lehden mukaan nuori tähti alkoi vastaavasti seuraamaan faniaan Twitterissä tapaamisen jälkeen. Nyt, neljä vuotta myöhemmin, 22-vuotias Daniel ja 21-vuotias Jake seurustelevat.

– Olen hulluna häneen, Jake T. Austin kirjoitti hempeässä Instagram-yhteiskuvassaan Daniel Caesarin kanssa.

Disney-tähden ja hänen superfaninsa romanssi on herättänyt runsaasti huomiota sosiaalisessa mediassa. Tapaus on luonnollisesti antanut muun muassa Justin Bieberin ja One Directionin faneille toivoa siitä, että heidänkin romanttiset fantasiansa voisivat vielä joku päivä toteutua.

I'm crazy for her. ?

Kuva, jonka Jake T. Austin (@jaketaustin) julkaisi