Kissa on Star Wars -tähden kaksoisolento

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Olemme uutisoineet lukuisia kertoja tavallisista ihmisistä, jotka ovat kuin ilmettyjä julkisuuden henkilöiden kaksoisolentoja. Nyt sosiaalisessa mediassa hämmästyttää kuitenkin kissa, jonka on huomattu muistuttavan erästä tällä hetkellä runsaasti esillä ollutta näyttelijää.

Twitter-käyttäjä Marci Robin jakoi tilillään kuvan New Jerseyn Monmouth Countyn eläinten hyvinvointikeskukseen pelastetusta kissasta. Marcin mukaan kissa näyttää Star Wars: The Force Awakens -tähti Adan Driveriltä. Monet Twitter-käyttäjät ovat olleet samaa mieltä.

Adam Driver nousi kuuluisuuteen HBO:n Girls-sarjan kautta, ja sittemmin hänet tunnetaan myös elokuvista Lincoln, Inside Llewyn Davis ja Star Wars: The Force Awakens. Tähden Corey-niminen kaksoisolento on sittemmin löytänyt uuden kodin toimittaja Emily McCombsin hoivista.