Vaimo lähetti alastonkuvia miehille – mies pakotti alastomana kadulle

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Netissä leviää parhaillaan video naisesta, joka joutuu kulkemaan New Yorkin kadulla pyyhkeeseen kietoutuneena ja lopulta alastomana. Hänen miehensä aiheuttaa naiselle julkista nöyryytystä, koska vaimo on jäänyt kiinni alastonkuvien lähettämisestä muille miehille.

Osa katsojista epäilee videota huijaukseksi, sillä voiko joku olla niin sekaisin, että pakottaa vaimonsa alasti suurkaupungin kadulle? Tarina kertoo videon kuvaajan tuohtuneen naiselleen alastonkuvien lähettämisestä, ja nöyryyttämisen lisäksi hän haukkuu vaimoaan kovin sanoin. Video on julkaistu nettiin. Video on poistettu esimerkiksi YouTubesta sääntörikkomusten vuoksi.

Mikäli videon tarina on totta, on naisen kokema häpeä kammottavan suuri. Koko maailma saa tietää hänen petturuudestaan. Opetus menee varmasti perille, mutta pariskunnan tulevaisuus ei näytä kovinkaan valoisalta. Kosto on monen mielestä lapsellinen ja julma.