Tyttö hieroi kylpyöljyä vahingossa itseensä – muuttui pinkiksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Abi Shenton rakastaa Lush Cosmetics -merkin tuoksuvia vartalohajusteita niin paljon, että oli hieronut kylpyöljyä vartaloonsa runsaalla kädellä. Pinkki kylpyvaahto oli kuitenkin jostain syystä muuttanut Shentonin kauhuksi hänen koko vartalonsa ja kasvojensa ihon pinkiksi, minkä vuoksi hänen piti tehdä reklamaatio Lushille.

Shenton ilmoitti Metro-lehden mukaan Twitterissä tapahtuneesta Lush Cosmetics -yritykselle, joka ihmetteli ja pahoitteli tilannetta. Tyttö sai ohjeet värin poistamiseen iholtaan, jolloin kävi myös ilmi, että tyttö ei ollut lukenut kunnolla tuotteen käyttöohjetta ja näin ollen käyttänyt kylpyöljyä väärin.

Shenton oli luullut kirkkaan pinkkien kylpyöljykuulien olleen vartalosaippuaa ja hieronut niitä suoraan vartalonsa ja kasvojensa iholle. Oikein käytettynä kokonaiseen kylpyyn olisi pitänyt liottaa vain pari kylpyöljykuulaa suoraan iholle levittämisen sijaan. Kolme päivää myöhemmin ja muutaman suihkun ja oliiviöljy-sitruunakuorinnan jälkeen tyttö sai ihonsa normaalin sävyn takaisin.