Huoltamon murto pahasti pieleen – kaksi arjen sankaria sattui paikalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla uutisoidaan ajoittain tapauksista, joissa rikollisten aikeet ovat menneet nololla tavalla pieleen milloin mistäkin syystä. Australiassa tapahtui erikoinen tapaus, jossa huoltoaseman murto meni pahasti pieleen ja koko tilanne tallentui vielä videolle.

Australian Gold Coastilla Kane Wiblen ja James Ross-Munro huomasivat epäilyttävän valkoisen henkilöauton pysäköivän oudosti Arundel-huoltamon eteen. Miehet menivät katsomaan lähempää ja huomasivat, että kyseessä oli murtovarkaus. Pakoauto oli käynnissä, joten miehet ottivat auton avaimet ja heittivät ne pois.

Pian murtomiehet juoksivat takaisin autoon huomatakseen, että ainakaan sillä pakomatka ei onnistu. Ross-Munro hyökkäsi autoon sisälle ja ryhtyi painimaan murtomiehen kanssa. Rikolliset pinkaisivat kuitenkin pakoon, jolloin paidaton Ross-Munro lähti vielä juoksemaan heidän peräänsä. Myöhemmin selvisi, että auto oli varastettu. Poliisi otti myöhemmin kiinni 23-vuotiaan miehen, jota Ross-Munro oli ehtinyt iskeä nyrkillä kasvoihin.