Kim Kardashian auttoi Chrissy Teigeniä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Malli Chrissy Teigen on paljastanut, että yksi hänen parhaimmista ystävistään on auttanut häntä luomaan äitiystyylinsä. Realitytähti Kim Kardashian on antanut Chrissylle hyviä vinkkejä ja ajoittain hän on toiminut Teigenin epävirallisena stailaajana.

InStyle Australia -lehden mukaan Kardashianin vinkkien ansiosta hän on uskaltautunut pitämään joustavia trikoomekkoja, jotka korostavat hänen pyöristynyttä vatsaansa. Muotojensa piilottelemisen sijaan Chrissy on esitellyt niitä.

Teigenin kertoi, että hänen äitiystyylinsä on ollut myös aviomies John Legendin mieleen. Tähtönen totesi, että tyylistä stressaaminen on kuitenkin toissijaista. Tulevalla äidillä on nimittäin paljon tehtäviä harteillaan. Huippumalli naureskeli, että muun muassa lapsen nimeäminen on aiheuttanut hänelle päänvaivaa, sillä hän muuttaa mielensä nimen suhteen lähes päivittäin.