Instagram-tilasto paljasti: Tässä ovat maailman upeimmat auringonlaskut

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tietynlaiset Instagram-kuvat keräävät aina paljon tykkäyksiä. Auringonlaskuista ja kauniista maisemista otetut kuvat saavat ihmiset yleensä ihastelemaan kuvaa oli se sitten muokattu tai ei. Nyt Mashable on julkaissut suosituimmat kaupungit, joissa auringonlaskuista ja nousuista otetaan eniten kuvia.

Auringonlaskut näyttävät eri puolilla maailmaa erilaisilta. Joissain maissa aurinko laskee nopeasti horisontin taa kun taas joissain maissa se laskee hitaasti ja on piilossa vain pienen hetken ennen uutta auringonnousua.

Modernize-niminen yritys analysoi 2,5 miljoonaa Instagram-kuvaa, joissa oli käytetty aihetunnistetta #sunset tai #sunrise nähdäkseen, missä kaupungeissa ja maissa otettiin eniten auringonnousuista ja laskuista kuvia.

Kuvien kriteereinä ei ollut tykkääjien määrä vaan yksinkertaisesti se, missä se oli otettu. Mashable-sivuston mukaan eniten Instagram-kuvia näyttävistä auringonlaskuista ja nousuista oli otettu muun muassa Los Angelesissa, Pariisissa, New Yorkissa, Cape Townissa, Miamissa, Torontossa, Venetsiassa, San Diegossa ja Lontoossa.

Caught an amazing sunset yesterday that changed colors every couple of minutes. ?

Kuva, jonka Ivan Oropeza (@_ivanoropeza) julkaisi

You're too good to me // you're too good for me.

Kuva, jonka ?©?® (@misscaileyanne) julkaisi

"Menuju Senja" Disini sunsetnya jam 7mlm #jimbaran #denpasar #bali

Kuva, jonka budi lamala (@budielamala23) julkaisi