Murtovaras yritti paeta ikkunasta – nolo lopputulos!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kiinan Kunshanissa sijaitsevaan asuntoon murtautunut varas on saatu kiinni rikospaikalta. Mies oli nimittäin yrittäny paeta ikkunasta ja hän oli jäänyt päästään jumiin kaltereiden väliin. Paikalle kutsutut poliisit joutuivat ensitöikseen vapauttamaan varkaan pinteestä.

Daily Mail -lehden mukaan murtovaras oli saanut asunnossa suurta tuhoa aikaan etsiessään arvotavaroita. Asunnon asukas oli palannut kotiin kesken murtokeikan ja varkaalle oli tullut kiire paeta.

Mies oli hädissään yrittänyt karata ikkunasta, mutta hän jäi päästään kiinni. Murtovarkaan pelastusoperaatio kesti puoli tuntia ja siinä ajassa paikalle oli rientänyt useita uutistoimittajia. Varkaan nololle kömmähdykselle on nyt naureskeltu ympäri maailmaa.