Nainen kyllästyi jatkuviin autovarkauksiin – naseva kirje auttoi

Autot Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eräs nainen ja hänen omistamansa Honda joutuivat moneen otteeseen autovarkaiden kynsiin. Nainen kyllästyi jatkuvaan varasteluun ja siitä koituvaan harmiin, ja päätti kirjoittaa tuleville varkaille kirjeen, jossa oli varkaita varten hyviä ohjeita tulevaisuuden varalta.

Kirjeessä nainen selittää, että hän on tottunut joutumaan autovarkaiden kynsiin, koska hänellä ei ole rahaa kunnolliseen autoon. Seuraavan kerran kun varas kuitenkin on autoa vailla hän voisi kysyä suoraan naiselta kyytiä, jonka autonomistaja tarjoaisi mielellään henkilölle välttyäkseen varkaudelta.

Nainen myös ehdottaa varkaalle, että hän jättäisi auton seuraavalla kerralla jonkin talon pihaan sen sijaan, että se hinataan väärinpysäköitynä pois ja nainen joutuu maksamaan saadakseen autonsa takaisin. Kirje oli tepsinyt, sillä seuraavan varkauden yhteydessä auto oli löytynyt muutaman päivän kuluttua erään talon pihalta.

View post on imgur.com

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.