Tyga pelaa vaarallista peliä Khloen kanssa: ”Panisin Kimiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian tunnetaan siskoksista rääväsuisimpana ja suorapuheisimpana siskona, joka ei pelkää kertoa omia ajatuksiaan. On siis täysin odotettavaa, että naisen omassa Kocktails With Khloe -keskusteluohjelmassa hän laittaa vieraansakin piinapenkkiin suorien ja kiusallisten kysymystensä vuoksi.

Khloe laittoi Kourtneyn entisen miehen Scott Disickin ja Kylien poikaystävän Tygan vaikeiden kysymysten eteen keskusteluohjelmassaan. Khloe kysyi mieheltä, kenet siskoksista he tappaisivat, kenet veisivät vihille ja kenen kanssa harrastaisivat seksiä. Kaikkiin kategorioihin sai valita vain yhden henkilön.

Tyga sai vaihtoehdoikseen Kimin, Khloen ja Kourtneyn. Hän vastasi Khloelle, että hän harrastaisi seksiä Kimin kanssa, veisi vihille Khloen, mutta Kourtneyn hän suostuisi siskoksista tappamaan. Lopuksi hän kuitenkin lisäsi, että mieluiten hän menisi Kylien kanssa naimisiin.

Seuraavaksi vuoro siirtyi Disickille, joka vastasi kysymykseen ilman epäröintiä. Mies vastasi Daily Mail -lehden mukaan harrastavansa seksiä Khloen kanssa, tappavansa Kimin ja menevänsä naimisiin Kourtneyn kanssa.