Kondomiautomaattiin alkometri – ei anna ehkäisyvälinettä juopuneelle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Lontoolaisiin pubeihin ilmestyneet innovatiiviset kondomiautomaatit antavat asiakkaille ilmaisia ehkäisyvälineitä puhallusta vastaan. Ehto kondomien saamiselle on se, että asiakas ei ole liian humalassa.

Erikoinen Johnny Be Good -automaatti on osa Match-deittipalvelun mainoskampanjaa. Automaatteja on asennettu muutamiin lontoolaispubeihin ja ravintoloitsijoiden mukaan monet uteliaista asiakkaista ovat uskaltautuneet kokeilemaan niitä.

Mirror-lehden mukaan automaatti kelpuuttaa myös humaltuneiden ihmisten puhallukset. Se ilmoittaa kuinka humalassa puhaltaja on ja antaa sen perusteella asiakkaalle kondomin. Jos puhaltaja on liian humalassa, jää hän tyhjin käsin.

Match-palvelun edustajien mukaan automaatin tehtävänä on kannustaa ihmisiä harrastamaan seksiä selvinpäin, sillä liian humaltuneet seksikokemukset ovat yleisesti ottaen huonoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat