Karannut poni upposi mutaliejuun – ihmepelastuminen!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Cardiffin Pentyrchissä karkumatkalle lähtenyt kuusivuotias poni on löytynyt 15 tuntia kestäneen etsintäoperaation päätteeksi. Metsikössä vaellellut Prince-poni oli epäonnekseen kävellyt syvään mutaan ja se oli uponnut liejuun kaulaansa myöten.

Omistaja Nikki Wilcoxin mukaan poni oli vähällä jäädä etsijöitä huomaamatta, sillä se oli yltä päältä mudan peitossa. Tapauksella olisi voinut olla traaginen päätös, mikäli Princeä ei olsi löydetty ajoissa. Pelastusoperaatio kesti useita tunteja. Prince oli uuvuttanut itsensä yrittäessään irrottautua mudasta ja se oli vajonnut todella syvälle.

Metro-lehden mukaan mudasta irroittamisen seurauksena poni loukkasi jalkansa ja se sai useita kipeitä naarmuja köysistä, joiden avulla se yritettiin nostaa mudasta. Nikki mukaan Price oli selvästikin järkyttynyt koettelemuksestaan, mutta se tulee varmasti toipumaan.