Tyra Banksista tuli äiti – sijaissynnyttäjä synnytti poikalapsen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Huippumalli Tyra Banks ja hänen poikaystävänsä Erik Asla ovat saaneet perheenlisäystä. Perheen perustamisesta haaveilleen Tyran unelma on viimein toteutunut, sillä pariskunnalle syntyi terve poikalapsi sijaissynnyttäjän avulla.

Daily Mail -lehden mukaan pieni poika sai nimekseen York. Banks on avautunut rankoista kokemuksistaan hedelmöityshoitojensa kanssa. Keinohedelmöityksestä ja lukuisista hoidoista huolimatta 42-vuotias Tyra ei onnistunut tulemaan raskaaksi.

Huippumalli ei ole kuitenkaan luovuttanut ja pitkän harkinnan jälkeen pariskunta päätti käyttää sijaissynnyttäjää. Tyra ja Erik ovat olleet onnensa kukkuloilla Yorkin synnyttyä. Tyra hehkutti sosiaalisessa mediassa, että lapsella oli selvästikin hänen silmänsä ja Erikin huulet ja leuka.