”Lihavuus pelasti minut siltä, että olisin ollut huora”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Khloe Kardashian on tehnyt pari vuotta sitten todellisen elämäntapamuutoksen. Nainen on syönyt terveellisesti, treenannut paljon ja sen ansiosta pienentynyt silmissä. Khloe on kertout vartalonsa pienentymisen olleen tässä vaiheessa elämää hyvä asia, mutta aiemmin ylimääräiset kilot suojelivat häntä.

Kim kutsuu Khloea lempinimellä Khloe Blowie, joka viittaa siihen, että Khloe olisi ollut opiskeluaikoinaan kevytmielinen. Khloe kuitenkin selventää, että lempinimi oli lukioaikana alunperin toisen tytön. Khloe on kertonut olleensa todella pyöreä lukioaikana, mikä oli pelastanut hänet kevytkenkäisyydeltä.

Khloe on kommentoinut räväkkään tyyliinsä asiaa: ”Lihavuus pelasti minut siltä, että olisin ollut huora koulussa. Kuka olisi halunnut saada suuseksiä minulta silloin?”. Khloe on kuitenkin viitannut itseensä lihavana myös silloin, kun hän meni naimisiin Lamar Odomin kanssa. Moni voisi olla yhtä mieltä siitä, että Khloe oli silloinkin kaunis ja ehkä tällä hetkellä turhan ankara itselleen.