Maailman coolein kypärä? Elukka ajaa moottoripyörällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Isosilmäinen nukkehahmo Animal, eli suomeksi Elukka on Muppettien kuuluisa rämäpäinen rumpali. Punakarvainen riehumaakari soittaa Dr. Teeth and The Electric Mayhem -nimisessä bändissä. Nyt hahmo nähdään myös moottoripyörän selässä.

Bam Margera on julkaissut Facebookissa kuvan, jossa nähdään Elukka-hahmolta näyttävä motoristi. Moottoripyöräilijän päässä on kypärä, joka on kuin suu auki irvistävä The Muppet Show -sarjan tähti. Kypärän päällinen on kaiketi itse tehty.

Muppetit muistetaan omasta televisiosarjastaan, jota tähditti suuri joukko kaiken karvaisia hahmoja. Moni näistä hahmoista on noussut supersuosioon. The Muppet Show’n luoja Jim Hensonin tytär lahjoitti taannoin yli 20 muppettia Yhdysvaltojen kansallismuseolle. Syyksi nainen kertoi sen, että hänen mielestään muppetit ansaitsivat paremman esillepanon, koska niitä oli aiemmin säilytetty pahvilaatikoissa.