Myleene Klassin vartalo kuin parikymppisellä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulaja Myleene Klass kuului aikoinaan Iso-Britanniassa suuresta suosiosta nauttineeseen Hear’Say -tyttöbändiin. Nykyään tähti on kuitenkin vaihtanut uransa musiikin parissa lähes täysin mallintöihin ja vaatteiden suunnitteluun. Sittemmin hänestä tuli myös perheenäiti.

Myleene on lomaillut viime viikot Thaimaassa tyttäriensä Avan ja Heron kanssa. Loman yhä jatkuessa hänet kuvattiin eilen vesileikeissä moottoriveneellä. Kolmikko oli lähtenyt vesille, jossa myös näyttävä perheenäiti pääsi irrottelemaan muun muassa hyppimällä mereeen.

Myleene Klass liittyi Hear’Say -yhtyeeseen vuonna 2001, kun se muodostettiin Popstars-realityohjelmassa. Bändi ehti julkaista kaksi levyä, Popstars ja Everybody. Tämän jälkeen soolouralle lähtenyt tähti on sittemmin siirtynyt televisio- ja radiojuontajaksi. Nykyään sinkkuelämää viettävä Myleene erosi taannoin aviomiehestään Graham Quinnista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash