Maailman kauneimmat rinkelit – loistoa sateenkaaren väreissä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rinkelit eli bagelit ovat donitsinnäköisiä leivonnaisia, jotka nautitaan sämpylöiden ja voileipien tapaan. Ne eroavat munkeista siinä mielessä, että rasvan sijaan niitä paistetaan vedessä. Bagelit ovat etenkin amerikkalaisten herkkua.

New York Cityn Brooklynissa sijaitsee Scot Rossilon omistama The Bagel Store, jossa mies on valmistanut kaksi vuosikymmentä maailman kauneimpia rinkeleitä. Salaisuus piilee leivonnaisten väreissä, sillä taikina on värjätty sateenkaaren eri sävyihin. Eri väriset kerrokset leikataan paloiksi ja muotoillaan rinkeliksi.

Sateenkaaririnkelit ovat saavuttaneet suosiota nyt myös ulkopaikkakuntalaisten keskuudessa. Rossilon leipomosta on tullut suosittu nähtävyys muutenkin trendikkäällä Brooklynin alueella. Rinkeleitä esitteli Insider.

Brooklynites are losing their minds over this spectacular rainbow bagel.

Posted by INSIDER food on Tuesday, February 2, 2016