Salainen ihailija lähetti poptähdelle härskin K18-herkun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Naisräppäri Iggy Azalea on julkaissut Instagramissa kuvan saamastaan kakusta. Kuvan tekstissä tähtönen paljasti, että peniksen muotoinen kakku oli peräisin mystiseltä fanilta. Azalea kertoi, että yllätys ilahdutti häntä ja hän kiitti salaista ihailijaansa lahjasta.

Daily Mail -lehden mukaan kuva suklaisesta peniskakusta on naurattanut ihmisiä sosiaalisessa mediassa. 25-vuotias laulajatar kertoi, että häntä harmitti, ettei hän saanut selvää, mitä kuorrutuksessa luki tai mitä se esitti.

Salaisen ihailijan vaivannäkö ei mennyt hukkaan, sillä tähtönen noteerasi lahjan sosiaalisessa mediassa kiitoksineen. Voisi luulla, että epäilyttävän näköinen leivos jäi kuitenkin räppäriltä syömättä.

I'm not sure what it says or why it's got to be in the shape of a dick, but thanks babe -That was sweet of you ??

Kuva, jonka Iggy Azalea (@thenewclassic) julkaisi