SNL: Star Wars ja Pomo piilossa yhdistettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pomo piilossa -realitysarjassa yritysten johtajat soluttautuvat työntekijöiden joukkoon selvittääkseen työpaikan ongelmia ja saadakseen perspektiiviä omaan asemaansa. Nyt Youtubessa nähdään Saturday Night Live -sarjan sketsi, joka vie realitysarjan Star Wars: The Force Awakens -elokuvan maailmaan.

Sketsissä näyttelijä Adam Driver nähdään elokuvasta tutussa roolissaan Kylo Renina, Ensimmäisen ritarikunnan komentajana. Kylo Ren tekeytyy Matt -nimiseksi tutkateknikoksi soluttautuakseen Starkiller-tukikohdan työntekijöiden joukkoon.

Kuten Star Wars: The Force Awakens -elokuvan nähneet voivat arvata, tempaus ei pääty järin hyvin galaktisen järjestön rivityöntekijöiden kannalta. Sketsissä esiintymisen lisäksi näyttelijä Adam Driver toimi taannoisessa Saturday Night Live -sarjan jaksossa myös vierailevana juontajana.