Alkoholi kuuluu ensitreffeihin – tässä syy!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Moni suomalainen voi samaistua brittiläisten mielipiteeseen, jonka mukaan ensitreffeillä kannattaa nauttia alkoholia. Deittisivusto Match.comin tekemän kyselyn mukaan peräti 73 prosenttia suosii alkoholin nauttimista jossain vaiheessa ensitapaamista.

Puolet kyselyyn osallistuneista paljastaa, etteivät he uskaltaisi lähteä treffeille ilman rohkaisuryyppyä. Samassa tutkimuksessa vastaajat myönsivät, että heistä 35 prosenttia harrastaa seksiä uuden tuttavuuden kanssa aina vain päihtyneenä. Noin 38 prosenttia puolestaan tarvitsee alkoholista voimaa alastoman vartalonsa paljastaakseen.

Alkoholi laukaisee jännitystä ja auttaa sinkkuja keskustelemaan vapautuneemmin. Juomien nauttiminen kannattaa kuitenkin pitää ensitapaamisessa maltillisena, mikäli ei ole tarkoituksena vetää änkyräkännejä uuden seuralaisen läsnäollessa. Selvänä muistaa paremmin mitä treffeillä on tapahtunut.