Upea syntymämerkki pelasti vasikan hengen

Viihdeuutiset · Annika Kela

Länsi-Australiassa syntynyt vasikka on pelastunut teurastamiselta isänmaallisen kuviointinsa ansiosta. Vasikan kyljessä koireilee nimittäin Australian karttaa muistuttava kuvio. Eläimen oli alunperin tarkoitus päätyä karjamarkkinoille ja mahdollisesti teuraaksi.

Kun australialaiset omistajat huomasivat vasikan kyljessä isänmaallisen tunnusmerkin, heltyivät he ja päättivät säästää sen hengen. Maatilan omistaja on julkaissut netissä kuvan hellyttävästä vasikasta ja pyytänyt ihmisiä ehdottamaan sille nimeä.

ABC-kanavan mukaan yksi suosituimmista nimiehdotukista on ollut Ozzy. Vasikan omistaja Jane Sale toivoo, että kuvio pysyy samana vasikan varttuessa. Hän sanoi, että vasikasta on tullut karjatilan julkkis ja se tulee elämään kotitilallaan pitkän ja onnellisen elämän.