Uusi suhde ja karmiva vessahätä? Monille naisille huono yhdistelmä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Täysin arkiset rutiinit kuten syöminen, nukkuminen ja vessassa käyminen voivat olla jännittäviä asioita suhteen alussa ja tuottaa joillekin jopa ongelmia. Jostain syystä naisten pierujen ei tulisi haista eikä heidän tulisi käydä vessassa, mikä saattaa tuottaa hieman paneita yhdessä ajan viettämiseen suhteen alkumetreillä.

YouTube-videolla kuvataan hauskasti viisi vaihetta, jotka moni nainen joutuu käymään läpi aloittaessaan uuden suhteen miehen kanssa. Nainen ei halua välttämättä rikkoa puhdasta illuusiota heti, minkä vuoksi hän saattaa aluksi vältellä vessassa käymistä miehen aikana. Joskus vessaan on kuitenkin päästävä viipymättä.

Isompi tarve ei aina hoidu toisen henkilön huomaamatta, minkä vuoksi moni turvautuu mekkaloimaan vessassa esimerkiksi kolistelemalla tai pitämällä vesihanaa auki. Nämä ovat kuitenkin melko selviä merkkejä siitä, että toinen käy hoitamassa isomman hädän pois alta. Loppujen lopuksi naiset voivat kuitenkin olla huoletta, sillä yleensä miehet eivät järkyty siitä, että naisen ruumiintoiminnot toimivat vessatarpeiden osalta samalla tavalla kuin heidän.