Miss Peppu -finalisti rannalla – upea näky!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen mallikaunotar Barbara Nogueira tuli kansainvälisesti tunnetuksi osallistuttuaan Miss Peppu -kilpailuun. Hän selviytyi kisassa finalistien joukkoon, mutta ei lopulta voittanut kisaa. Malliura Nogueiralla kuitenkin jatkuu edelleen.

Nyt Barbara Nogueira on kuvattu Miami Beachilla, jossa hän on parhaillaan lomailemassa. Eilen rannalla ikuistettu peppumissi oli sonnustautunut kirkkaankeltaisiin bikineihin, jotka korostivat hänen upeita kurvejaan. Barbara ei takuulla jäänyt yhdeltäkään mieheltä huomaamatta.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat