Kissa karkasi kotoa – asui vuoden kissanruokatehtaassa

Viihdeuutiset · Annika Kela

Vuonna 2014 kissansa kadottanut perhe on saanut lemmikkinsä takaisin tuplasti suurempana. Clive-kissa oli nimittäin viettänyt viimeiset 14 kuukautta lemmikkienruokatehtaassa. Kaksivuotiaan kissan kadottaminen oli perheelle kova kolaus.

Kuukausien kuluessa Cliven omistajat olivat varautuneet siihen, ettei kissa enää palaisi kotiin. Omistajien yllätykseksi kissa oli kotoa karkaamisen jälkeen vaeltanut kadun päässä olevalle tehtaalle, jossa valmistettiin muun muassa kissanruokaa.

Karkuri oli onnistunut varastelemaan tehtaasta itselleen ruokaa vuoden ajan ja sen läsnäolo oli jäänyt työntekijöiltä huomaamatta. Eräänä päivänä kissa jäi kuitenkin kiinni.

Työntekijät toimittivat kissan löytöeläinkotiin, jossa selvisi, että lemmikillä oli mikrosiru. Nyt Clive on palautettu takaisin kotiin. Omistajat kertoivat Mirror-lehdelle, etteivät he olleet aluksi tunnistaa kissaansa, sillä se oli lihonnut ja kasvanut huomattavasti vuoden kestäneen karkumatkansa aikana.